CANNOLI

Deser sycylijski
Rurki z chrupiącego ciasta nadziane kremem z sera ricotta.

Chrupiące Ciasto

Pyszne lekkie ciasto to zaleta Cannoli
Smakosze porównują je do ciasta na Faworki lub Francuskiego Naszym zdaniem łączy co najlepsze z obu

Ricotta

Miękki serek, produkowany we Włoszech z serwatki z mleka koziego, krowiego lub owczego poprzez drugie gotowanie (wł. ricotta), przypominający twaróg, niesolony, delikatny, lekki

Cannoli

Wyjątkowo smakuje
Polecamy je szczególnie po Pinsie do kawy
Wyjątkowe połączenie kruchego ciasta z pysznym nadzieniem, niepowtarzalny smak, spowodują że będziesz do Nas wracał

3 WYJĄTKOWE SMAKI

Na Francuskiej 6 w Pinsie na Saskiej Kępie

Cannoli z kremem pistacjowym i migdalami

Cannoli z kremem waniliowym i łupkami czekoladowymi

Cannoli z kremem malinowym i białą czekoladą

Wszystkich Smakoszy

Serdecznie Zapraszamy na Orginalne Cannoli
Na miejscu i na wynos
Ten wyjątkowy deser sprawi że poczujecie słońce Sycyli i przeniesiecie się na chwilę na tą wspaniałą słoneczną wyspę

Zapraszamy